AIVIA
Facebook AIVIA

Parizer vegetal cu ciuperci

parizer-vegetal-cu-ciuperci-aiviaParizer 100% vegetal cu ciuperci, o buna alternativa pentru dieta persoanelor interesate de o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos.

Mezelurile vegetale AIVIA si tehnologia lor de fabricatie sunt brevetate.

Mezelurile vegetale AIVIA au fost tema unor studii clinice realizate pe pacienti cu diverse tipuri de afectiuni, iar in urma tratamentului prin consumul regulat al acestui tip de aliment functional, s-au constatat ameliorari ale unor afectiuni cardiovasculare, diabet si obezitate.

Alimentele functionale se refera la produsele procesate care, pe langa principiile nutritive de baza, contin substante active cu efecte benefice asupra mentinerii si recuperarii sanatatii.

Produsele AIVIA au un continut proteic ridicat si se recomanda in alimentatia persoanelor cu tulburari de metabolism (exces ponderal, obezitate, toleranta scazuta la glucoza, diabet zaharat), in alimentatia femeilor aflate la menopauza, pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, aterosclerotice.

Ingrediente: apa, izolat proteic din soia nemodificat genetic, ulei de floarea-soarelui, amidon din cartofi, condimente (ciuperci champignon in procent de 0.2%, hribi, piper, nucsoara), sare, extracte vegetale.

!!! NU CONTINE: glutamat monosodic, conservanti, agenti de ingrosare (gelifianti si gume), acidifianti, coloranti sintetici, stabilizatori.

300 gr.

Copyright © Centrul de Cercetare al Alimentelor Funcționale AIVIA SRL 2018. Toate drepturile sunt rezervate.
Webdesign: Algorithm