AIVIA
Facebook AIVIA

Rețetă de post – Cartofi cu ciuperci și salam AIVIA la cuptor

cartofi-cu-salam-aivia

Ingrediente:

-1 kg cartofi
-1 cutie ciuperci
-200 g salam AIVIA
-1 ceapa
-verdeata
-2 linguri ulei
-sare

Mod de preparare

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Se pun ciupercile peste ceapa calita usor in ulei. Se adauga ciupercile apoi cartofii cubulete.

Adaugam putina apa si lasam la fiert. Cat timp dau cartofii in clocot, avem timp sa punem salamul AIVIA la prajit. Cand cartofii sunt aproape gata transferam totul intr-o tava la cuptor ce a fost in prealabil unsa cu putin ulei. Adaugam salamul prajit. Lasam la cuptor pana capata o crusta frumoasa, 20-30 de min la foc mic spre mediu. La sfarsit se adauga verdeata.

Pofta buna!

Copyright © Centrul de Cercetare al Alimentelor Funcționale AIVIA SRL 2017. Toate drepturile sunt rezervate.
Webdesign: Algorithm