AIVIA
Facebook AIVIA

Rețetă de post – Mazăre cu cârnați AIVIA

mazare-cu-carnati-aivia

INGREDIENTE:

200 gr carnati AIVIA
500 gr mazare
1 ceapa
2 morcovi mici
1/2 ardei kapia
250 gr rosii in suc propriu
1 lingura pasta de tomate
ulei, marar verde, sare, piper, boia de ardei dulce, 1 catel de usturoi

MOD DE PREPARARE

Carnatii il taiem rondele. Intr-o cratita incingem uleiul si rumenim usor bucatile de carnat. Ii lasam deoparte…

In alta cratita calim ceapa. Adaugam apoi morcovul si ardeiul. Acoperim toate ingredientele cu apa, condimentam cu putina sare si piper. Cind legumele sunt gata adaugam mazarea si boiaua dulce. Daca a scazut foarte mult apa mai adaugam niste apa fierbinte. Rosiile le dam prin blender si le adaugam impreuna cu pasta de tomate, dupa ce mazarea a dat in cateva clocote. Mai lasam 2 minute apoi adaugam carnatii. Dupa inca 2 minute tragem cratita deoparte si adaugam verdeata.

Sa aveti pofta!

Save

Save

Save

Copyright © Centrul de Cercetare al Alimentelor Funcționale AIVIA SRL 2017. Toate drepturile sunt rezervate.
Webdesign: Algorithm