AIVIA
Facebook AIVIA

Supă-cremă de ciuperci cu carnați picanți

Carnati picanti AIVIA in supa crema de ciuperciIngrediente:
• 200g carnati afumati AIVIA
• 500g ciuperci proaspete
• 1 ceapa
• 3 catei de usturoi
• 200ml smantana vegetala sau lapte de cocos
• sare, piper, boia dulce
• 2 cartofi cruzi mari, curatati si rasi pe razatoarea mare
• ulei de masline/susan
• patrunjel verde

Mod de preparare:
Caleste ceapa in ulei de masline incins intr-o oala. Adauga ciupercile taiate rondele si lasa-le pana iese apa din ele. Apoi adauga cei 2 cartofi cruzi curatati de coaja si dati prin razatoarea mare. Completeaza cu apa pana se umple oala si potriveste flacara pentru fierbere. Lasa sa fiarba pentru 20-30 de minute.

Intre timp prajeste carnatii AIVIA intr-o tigaie cu putin ulei.

Cand cartofii sunt gata ia oala de pe foc si mixeaza bine continutul pana cand supa devine crema. Apoi pune oala inapoi pe un foc mediu si adauga smantana vegetala amestecata cu usturoiul pisat. Corecteaza gustul cu sare, piper si boia dulce. Stinge flacara si adauga carnatii picanti prajiti precum si patrunjelul.

Supa e gata! Pofta buna.

Copyright © Centrul de Cercetare al Alimentelor Funcționale AIVIA SRL 2017. Toate drepturile sunt rezervate.
Webdesign: Algorithm