AIVIA
Facebook AIVIA

Spaghetti cu legume

spagetti-cu-legumeUrmatoarea reteta este atat pentru vegetarieni cat si pentru vegani. Am postat aceasta reteta in spatiul destinat vegetarienilor pentru ca am adaugat la sfarsit branza topita rasa. Daca nu consumati lactate acest produs poate fi evitat si va asigur ca reteta este la fel de delicioasa.

Se pot folosi legumele preferate sau cele pe care le aveti in camara. Chiar daca va lipsesc unul sau mai multe produse din cele mentionate la ingrediente nu trebuie sa va panicati. Lasati imaginatia sa lucreze si folositi ceea ce aveti.

Ingrediente:

-1 ceapa

-o mina de ciuperci

-jumatate ardei iute

-jumatate ardei gras

-o mina de porumb din conserva

-cateva florete de broccoli

-salam vegetal AIVIA cateva felii taiate cubulete

-branza pentru spaghetti

-2 linguri bulion

-1/4 dintr-un pachet de paste

-2 linguri ulei presat la rece, noi am folosit ulei de susan

-sare

-piper

Mod de preparare:

1. Se pune o cratita cu apa la foc. Pana fierbe apa se spala si se taie legumele

2. Intr-o alta cratita incingem uleiul. Punem ceapa si ciupercile la un loc. Apa din ciuperci ajuta ceapa sa se moaie. Mestecam 2-3 minute apoi adaugam si celelalte legume. Le lasam sa se patrunda pentru un minut. Cand au consistenta putin modificata adaugam salamul. Cele 2 linguri de bulion le amestecam intr-o cana cu apa calda si punem continutul acesteia peste legume. Lasam sa fiarba la foc mic.

3. Intre timp apa din cealalta crasita, fierbe. Adaugam pastele. Respectam timpul de fierbere de pe ambalaj.

4. Cand sunt gata le strecuram si le punem peste legume. Amestecam pana continutul se omogenizeaza. Le lasam sa fiarba impreuna pentru 2-3 minute. Apoi inchidem focul si cu o paleta le punem in farfurie. Presaram branza rasa si ornam dupa preferinta.

Pofta buna!

 

Save

Copyright © Centrul de Cercetare al Alimentelor Funcționale AIVIA SRL 2017. Toate drepturile sunt rezervate.
Webdesign: Algorithm