AIVIA
Facebook AIVIA

Studii Clinice

La ce sunt necesare Studiile clinice?

In cadrul proiectului de cercetare 219/2003 intitulat Noi solutii alternative de reducere a colesterolului plasmatic si a altor factori de risc in bolile cardio-vasculare din cadrul programului VIASAN s-a urmarit efectuarea unor studii clinice prin care sa se dovedeasca efectul benefic al alimentelor din proteina vegetala si suplimentelor alimentare cu izoflavone asupra factorilor de risc modificabili implicati in patogeneza bolilor cardio-vasculare aterosclerotice.

 Prin intermediul unor Clinici medicale s-au efectuat studii pe pacienti cu diverse tipuri de afectiuni. In urma tratamentului prin consumul regulat al acestui tip de aliment-medicament, s-au constatat ameliorari ale unor afectiuni cardiovasculare, diabet si obezitate.

Alimentele AIVIA sunt obtinute in planul national de cercetare-dezvoltaresi inovare, testate prin studii clinice in programele de cercetare-dezvoltare BIOTECH- Biotehnologii, VIASAN si CERES si sunt produse brevetate.

Studiile clinice le recomanda in alimentatia persoanelor cu tulburari de metabolism (exces ponderal, obezitate, toleranta scazuta la glucoza, diabet zaharat), pentru controlul dislipidemiei (deoarece scad colesterolul total si cresc HDL colesterolul, numit si colesterolul bun), in alimentatia femeilor aflate in postmenopauza, pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, aterosclerotice.

Echipa AIVIA, cauta sa ofere pentru piata romaneasca, cel mai onest raport calitate-pret, chiar daca ingredientele folosite in retetele noastre sunt de cea mai buna calitate si cu mult mai scumpe decat cele clasice. Putem garanta fiecarui consumator ca mezelurile AIVIA pastreaza cu fidelitate reteta folosita in cadrul studiilor clinice.

Ingredientele folosite in mezelurile vegetale sunt garantate si certificate de catre producator ca fiind de foarte buna calitate si nemodificate genetic.

Printre acestea se numara izolatul proteic din soia care reprezinta sursa de proteina vegetala de cea mai inalta calitate, deoarece are in compozitie toti aminoacizii esentiali.

Datorita continutului proteic ridicat se recomanda atat in alimentatia omului sanatos, a persoanelor cu dieta restrictiva precum si sportivilor care doresc sa-si mareasca masa musculara.

Copyright © Centrul de Cercetare al Alimentelor Funcționale AIVIA SRL 2018. Toate drepturile sunt rezervate.
Webdesign: Algorithm