AIVIA
Facebook AIVIA

Termeni si conditii

Dreptul de autor

Site-ul aivia.ro precum si intreg continutul acestuia (imagini, texte, elemente grafice, script-uri, programe, subdomenii, etc), este proprietatea SC Centrul de Cercetare al Alimentelor Functionale AIVIA SRL numita in continuare AIVIA, inregistrata in Cluj-Napoca cu sediul in str. Henri Barbusse nr. 59, Registrul Comertului: J12/582/2007, CUI: RO 20960653. utilizarea fara acordul SC Centrul de Cercetare al Alimentelor Functionale AIVIA SRL a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Acceptul utilizatorului

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de utilizare. AIVIA isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Imaginile produselor de pe acest magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi uneori de produsul livrat din cauza inlocuirii ambalajului de catre producator. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge, adauga sau intrerupe orice informatie de pe site. AIVIA nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.

Confidentialitatea datelor

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, oferte de preturi, informatii periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice AIVIA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre AIVIA.

Politica de preturi

AIVIA isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Preturile includ TVA. Produsele comercializate prin intermediul acestui site sunt noi, in limita stocului disponibil si sunt insotite de factura fiscala la livrare conform legislatiei in vigoare. AIVIA isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care produsul nu se mai gaseste in lista de productie sau stocul a fost epuizat.

Comanda produselor

Comanda produselor se poate face telefonic, prin email sau folosind formularul de comanda in cazul persoanelor fizice. Persoanele Juridice sau Asociatiile pot cere oferta de preturi prin email, telefon sau printr-un formular de pe site. Oferta pe baza careia se vor face viitoarele comenzi. Detaliile referitoare la livrare si metoda de plata se vor stabili impreuna cu un operator prin intermediul email-ului sau a telefonic. Plata se poate efectua la livrare, in avans sau integral inainte de livrare. AIVIA isi rezerva dreptul de a cere plata in avans inaintea trimiterii produselor.

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

Promotii si concursuri

Regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam sunt stabilite de AIVIA. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site asociate promotiei in cauza. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si AIVIA va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Copyright © Centrul de Cercetare al Alimentelor Funcționale AIVIA SRL 2018. Toate drepturile sunt rezervate.
Webdesign: Algorithm