Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea si navigarea ulterioara pe acest site, accepti Politica noastra de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului. Informatii detaliate despre utilizarea cookie-urilor de pe aivia.ro sunt disponibile facand click aici.

close
Informatii despre comenzi la 0755 122 388
AIVIA - ALIMENTE VEGANE PREMIUM
  • Un excelent si delicios inlocuitor vegan pentru parizer cu ardei. Produs 100% VEGAN.
  • Un excelent si delicios inlocuitor vegan pentru parizer cu ardei. Produs 100% VEGAN.

parizer vegan cu ardei

10,00 lei
cu TVA 2-5 zile lucratoare

Oferta Pateuri

Un aliment cu ingrediente exclusiv vegane, de cea mai buna calitate. Parizerul este placerea ta culinara ”vinovata”? Nu te îngrijora! Acest sortiment este unul 100% sanatos, cu ingrediente curate, iar gustul special este dat de ardeiul savuros, acompaniat de piper si nucsoara.

masa neta: 300 g

Valori Nutritionale

ingrediente:

apa, izolat proteic de SOIA, ulei vegetal de floarea soarelui, amidon din cartofi, sare, extracte vegetale, fulgi de ardei rosu 0,7%, condimente: piper, nucsoara.

0% Banner

masa neta: 300 g

tip ambalaj: baton

conditii de pastrare: intre 2-8 °C

termen de valabilitate pe raft: 70 zile

date logistice: 7 batoane / bax

Referinte


27-10-2020

Am uitat,

Revin,am uitat să acord nota maximă pentru acest parizer,chiar merită...aș mai adăuga că,bineînțeles recomand aceste mezeluri vegane a fi consumate în combinație cu legume (roșii,ardei,ceapă,castraveți) eu așa fac și îmi asigur o gustare completă,plină de vitamine,proteine și minerale...


27-10-2020

Preferatul meu

Parizerul meu vegan preferat! Bine,toate sunt bune,chiar le-am încercat dar întotdeauna comand mai multe cu ardei...Mulțumesc AIVIA pentru ceea ce faceți,ne oferiți alternativa sănătoasă de alimentație!

Scrie o recenzie

Cosul meu

Inapoi la magazin

Cosul este gol.

 

Cont

Nu ai un cont Aivia?
INREGISTRARE
4