Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea si navigarea ulterioara pe acest site, accepti Politica noastra de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului. Informatii detaliate despre utilizarea cookie-urilor de pe aivia.ro sunt disponibile facand click aici.

close
Ne găsiți și în CORA, Carrefour, Mega Image, Freshful by eMAG
Lasagna Vegana cu Sos de Rosii

Ingrediente pentru 2 - 4 persoane

Pentru sosul de rosii:

 ½ salam vegan de casa picant AIVIA (vezi aici)
• 3 linguri ulei de masline
• 1 ceapa alba, tocata
• 4 catei de usturoi, tocati marunt
• 350 g ciuperci brune
• 2 lingurite de plante uscate mixte (busuioc, oregano, cimbru)
• 6 rosii decojite tocate
• sare si piper dupa gust

Pentru lasagna:

• 250 g foi de lasagna
• 250 g felii de mozzarella vegana

Mod de preparare:

Intr-o tigaie adaugam pe rand ceapa, usturoiul, sarea, piperul, ciupercile, roaiile decojite tocate, ierburile si amestecam cateva minute.
Se adauga salamul AIVIA si se gateste timp de aproximativ 10 minute pana compozitia se reduce si se ingroasa.
Preincalziti cuptorul la 200°C.
Pregatiti foile de lasagna, in conformitate cu instructiunile pachetului.
Construiti lasagna din straturi de foi, sosul de rosii cu salam AIVIA si felii de mozzarella vegana.Repetati pana la ultimul strat de foi de lasagna.
Neteziti restul de sos deasupra. Daca doriti, adaugati niste branza vegana sau parmezan vegan razuit.

Tineti la cuptor 20 min.

Pofta buna!

Cosul meu

Inapoi la magazin

Cosul este gol.

 

Cont

Nu ai un cont Aivia?
INREGISTRARE
4