Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea si navigarea ulterioara pe acest site, accepti Politica noastra de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului. Informatii detaliate despre utilizarea cookie-urilor de pe aivia.ro sunt disponibile facand click aici.

close
Ne găsiți și în CORA, Carrefour, Mega Image, Freshful by eMAG
AIVIA - ALIMENTE VEGANE PREMIUM

crenvursti vegani afumati

15,80 lei
cu TVA 2-5 zile lucratoare

Un aliment cu ingrediente exclusiv vegane, de cea mai buna calitate. Crenvurstii sunt afumati in celula de afumare cu aschii de lemn de fag BIO 4+. Iubitorii de crenvursti regasesc in acest sortiment textura fina si gustul delicios al unui sortiment curat si sanatos. Crenvurstii afumati pot fi savurati ca atare, fierti sau prajiti, la cina sau la micul dejun, dar si in diverse mancaruri, alaturi de legume gatite, paste sau orez. 

masa neta: 200 g

Valori Nutritionale

ingrediente:

apa, izolat proteic de SOIA, ulei vegetal de floarea soarelui, amidon din cartofi, sare, busuioc, extracte vegetale, fulgi de ceapa.

0% Banner

masa neta: 200 g

tip ambalaj: cutie

conditii de pastrare: intre 2-8 °C

termen de valabilitate pe raft: 90 zile

date logistice: 8 cutii / bax

Caracteristici

Afumat
Da
Contine gluten
Nu
Ingredientul principal
izolat proteic de soia

Referinte


13-02-2022

Foarte gustoase !

Acest produs este foarte asemanator cu cel din carne ,textura,gust,aspect totul este perfect ! In plus ,sint chiar mai slabi in grăsimi ca varianta lor din animale (deoarece in crenvusti sunt multe porcarii numai carne nu e )


08-10-2021

Excelent

Felicitări întreprinzătorilor din spatele succesului Aivia. Ați realizat ceva excepțional pe piața de vegan meat a produselor, din păcate, ultra procesate. Produsele dvs sunt gustoase, naturale, cu ingrediente curate, puține la număr. Ambalajele sunt bine realizate, de calitate, atractive. Livrarea realizata fără cusur, rapid, produsele sunt impresionant ambalate și însoțite de capsulă frigorifica. Preturile sunt mai mult decât accesibile. Comunicarea în ceea ce privește comenzile este clara, prompta. Absolut niciun aspect negativ de menționat.

Scrie o recenzie

Cosul meu

Inapoi la magazin

Cosul este gol.

 

Cont

Nu ai un cont Aivia?
INREGISTRARE
4