Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea si navigarea ulterioara pe acest site, accepti Politica noastra de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului. Informatii detaliate despre utilizarea cookie-urilor de pe aivia.ro sunt disponibile facand click aici.

close
FORMULAR DE COMANDA EXCEL Download Aici
Poti comanda si prin telefon la 0755-122.388 sau 0758-232.488
AIVIA - alimente vegane

Livrare prin curierat

Transportul se realizeaza prin serviciul de curierat rapid al firmei Urgent Cargus, avand acoperire nationala, cu sedii in fiecare judet.
Marfa va fi livrata la adresa specificata de catre un agent Urgent Cargus din judetul tau.
Curierul Urgent Cargus este responsabil pentru predarea intacta a coletelor sau paletului trimis de noi. In cazul in care constati lipsuri sau/si surplusuri in continutul coletului, te rugam sa ne contactezi pentru rezolvarea situatiei pe adresa de email vanzari@aivia.ro
La adresa www.urgentcargus.ro se poate urmari progresul si locatia comenzii cu ajutorul codului de expeditie (AWB) ce a fost comunicat in cadrul email-ului cu comanda in tranzit.

Termenul de livrare

De obicei curierul ridica expedierile in jurul orei 14:00 de la fabrica noastra. Coletele ajung la destinatie in functie de ziua in care a fost plasata comanda. Termenul de livrare este intre 1 si 4 zile calendaristice.

Plata marfii

Contravaloarea marfii se plateste la curier prin numerar. Agentul va emite o chitanta, pe care o veti putea atasa facturii emise de noi. Daca la confirmarea comenzii se stabileste un cost al transportului, aceasta va fi prezent pe factura emisa de noi.

Costul transportului

In costul transportului, este inclusa si taxa de ambalare in cutie termoizolanta dubla, pentru pastrarea produsului in conditii optime pe intreaga perioada a transportului.

Comenzi intre 0 si 70 lei, transportul costa 28 lei.
Comenzi intre 70,01 si 199,99 lei, transportul costa 18 lei.
Comenzi peste 200 lei, transportul este GRATUIT.

Cos de cumparaturi

Inapoi la magazin

Cosul este gol.

 

You can try some popular tags here:

Cont

Niciun cont Aivia?
Create an Account
4