Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea si navigarea ulterioara pe acest site, accepti Politica noastra de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului. Informatii detaliate despre utilizarea cookie-urilor de pe aivia.ro sunt disponibile facand click aici.

close
Informatii despre comenzi la 0755 122 388
AIVIA - ALIMENTE VEGANE PREMIUM

Aivia inseamna sanatate, grija fata de oameni si fata de planeta si un gust perfect.

Povestea brandului Aivia a inceput in anul 2012 in Romania, intr-o familie care a avut dorinta de crea si de a oferi pietei autohtone produse alimentare vegane, sanatoase si de cea mai buna calitate.
Aivia sunt alimente vegane recomandate atat persoanelor care doresc o nutritie sanatoasa si bogata in proteine, cat si celor care urmeaza o dieta vegana sau vegetariana.
Alimentele vegane Aivia intrunesc calitatile alimentelor functionale:
- au principii nutritive de baza;
- contin substante active cu efecte benefice asupra mentinerii si recuperarii sanatatii.

Brevet Banner

ce ne diferenteaza?

Studiile clinice
Aivia sunt alimente vegane romanesti brevetate, testate prin studii clinice in cadrul programelor de cercetare-dezvoltare BIOTECH, VIASAN si CERES.
Studiile clinice recomanda utilizarea alimentelor vegane Aivia in programele nutritionale ale persoanelor cu tulburari de metabolism (exces ponderal, obezitate, toleranta scazuta la glucoza, diabet zaharat), in controlul dislipidemiei (scad colesterolul total si cresc colesterolul HDL - colesterolul bun), in alimentatia femeilor aflate in postmenopauza, in prevenirea bolilor cardiovasculare si aterosclerotice.

Ingredientele
Aivia contin exclusiv ingredientele necesare unui produs sanatos si 100% vegan.
Singurul conservant folosit in prepararea alimentelor vegane Aivia este sarea, de aceea termenul de valabilitate al alimentelor Aivia este de pana la 45 zile de la data productiei.

Aportul proteic crescut
Procentul ridicat de izolat proteic de soia din alimentele vegane Aivia, este in proportie de 11 - 19%.

garantia aivia?

Garantam fiecarui consumator ca alimentele vegane Aivia pastreaza cu fidelitate reteta folosita in cadrul studiilor clinice.
Oferim alimente vegane cu 0% organisme modificate genetic, E-uri, glutamat monosodic, conservanti, acidifianti, coloranti sintetici, stabilizatori si aroma de fum.
Alimentele vegane Aivia sunt produse in propria fabrica, care nu proceseaza produse de origine animala.

Cosul meu

Inapoi la magazin

Cosul este gol.

 

Cont

Nu ai un cont Aivia?
INREGISTRARE
4