Ne găsiți și în Kaufland, Carrefour, Mega Image, CORA, Freshful by eMAG
flagroflaguk

Misiunea noastra

Într-o lume în care atenția față de sănătatea noastră și față de mediul înconjurător este crucială, ne-am asumat cu fermitate misiunea de a aduce în prim-plan alternative alimentare vegane excepționale, fără aditivi alimentari in compozitia lor. Întruchipând valorile grijii față de planetă și față de comunitate, am preluat cu responsabilitate misiunea de a oferi produse care promovează sănătatea clienților noștri și a celor din jurul nostru.

Produsele Aivia sunt recomandate atât persoanelor care doresc să adopte o nutriție sănătoasă și bogată în proteine, cât și celor care urmează o dietă vegană sau vegetariană. Alimentele vegane Aivia întrunesc caracteristicile alimentelor funcționale:
- Prezintă principii de bază nutritive.
- Conțin substanțe active cu efecte benefice asupra menținerii și restabilirii sănătății.

Aivia se impune ca pionier în stabilirea unor noi standarde pentru alimentele vegane lipsite in totalitate de aditivi alimentari, organisme modificate genetic sau orice ale ingrediente nocive pentru coprul uman.

Brevet Banner

Ceea ce ne distinge?

Studiile clinice
Aivia se impune ca brand românesc brevetat în domeniul produselor vegane, susținut de investigații clinice realizate în cadrul programelor de cercetare-dezvoltare BIOTECH, VIASAN și CERES. Studiile clinice subliniază utilitatea produselor vegane Aivia în strategiile nutriționale pentru persoanele cu tulburări de metabolism (exces ponderal, obezitate, intoleranță la glucoză, diabet zaharat), controlul dislipidemiei (reducerea colesterolului total și creșterea colesterolului HDL - colesterolul bun), în alimentația femeilor aflate în postmenopauză, precum și în prevenirea afecțiunilor cardiovasculare și aterosclerotice.

Ingredientele 
Produsele Aivia includ exclusiv ingredientele esențiale pentru un produs sănătos și integral vegan. Singurul conservant utilizat în prepararea alimentelor vegane Aivia este sarea, motiv pentru care termenul de valabilitate al acestora este de până la 90 de zile de la data producției. 

Oferim produse vegane ce nu contin absolut deloc in compozitia lor organisme modificate genetic si aditivi alimentari artificiali / E-uri (arome artificiale, potentiatori de aroma, stabilizatori, conservanti, coloranti, reglatori de aciditate, agenti de ingrosate, gelificatori, etc.). 

Produsele vegane Aivia sunt fabricate în propria noastra fabrica in care dezvoltam in mod exclusiv alimente vegane, in concordanta cu valoriile si principiile asumate.

Aportul Proteic Ridicat
Conținutul proteic prezent în cadrul produselor vegane Aivia variază între 11% și 27%.

Inregistreaza-te pentru a avea parte de Noutatile si Ofertele Speciale Aivia!

Te poti dezabona in orice moment. Pentru aceasta te rugam sa folosesti informatiile noastre de contact din nota legala.

Cosul meu

Inapoi la magazin

Cosul este gol.

 

Cont

Nu ai un cont Aivia?
INREGISTRARE
4