Ne găsiți și în Kaufland, Carrefour, Mega Image, CORA, Freshful by eMAG
flagroflaguk

 

1. Despre noi

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul https://aivia.ro/ implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune conditii a site-ului, se recomandă citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Serviciul https://aivia.ro/ este administrat de SC CENTRUL de CERCETARE al ALIMENTELOR FUNTIONALE AIVIA SRL cu sediul în Arad, Calea 6 Vânători, nr. 55A, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J02/750/2019, cod unic de inregistrare RO20960653, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Arad, Calea 6 Vanatori, nr. 55A, cod postal 310162

Prin e-mail la: comenzi@aivia.ro. Pentru initiere colaborari si parteneriate – marketing@aivia.ro

Prin telefon la numarul: 0755 122 388 sau 0758 232 488.

2. Despre Aivia

Site-ul https://aivia.ro/ reprezinta un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site. Aivia vinde produse 100% vegane, organice, fara lactoza sau produse de origine animala.

3. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul Aivia, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Aivia fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copywriting-ului(inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale Aivia fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a Aivia, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul Aivia intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

4. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.aivia.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.aivia.ro va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.aivia.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

5. Declinarea responsabilitatii

SC CENTRUL de CERCETARE al ALIMENTELOR FUNTIONALE AIVIA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC CENTRUL de CERCETARE al ALIMENTELOR FUNTIONALE AIVIA SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

6. Înregistrarea ca utilizator

Site-ul Aivia poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum primirea newsletterului Aivia va trebui să vă inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator sau utilizarea site-ului sub forma de oaspete presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a Aivia si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Conditii si ale Politicii de Confidentialitate precum și orice modificări site-ului https://aivia.ro/ fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Conditii, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Daca nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare care implica si prelucrarea datelor cu caracter personal de către SC CENTRUL de CERCETARE al ALIMENTELOR FUNTIONALE AIVIA SRL, va rugam sa nu utilizati acest site.

Daca folositi acest site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe site.

Aivia isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

7. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al Aivia va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului Aivia. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul Aivia va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Aivia, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

8. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe Aivia, este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- Identificarea si alegerea produselor

- Completarea datelor de livrare

- Selectarea modului de plata dorit (plata onlin sau ramburs)

- In conditiile reglementate la Capitolul VII, costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.

- Livrarea produselor comandate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice pe Aivia, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

9. Cum cumpar

9.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe site-ul Aivia reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 9%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

Pretul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției. Daca la confirmarea comenzii se stabilește un cost al transportului, aceasta va fi prezent pe factura emisă. Toate preturile sunt în RON.

9.2. Metode de plata

Efectuarea platii produselor comandate se efectuează prin credit/debit card sau numerar la livrare. Dupa selectarea metodei de plata, veti primi informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1).

9.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul Aivia?

Puteti cumpara produse prin Aivia urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati adaugandu-l in cos si apasati pe linkul "Cosul meu".

b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. In cazul in care v-ati creat un cont, daca adresa de livrare sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe carele aveti inregistrate in contul de utilizator de pe site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva.

c. Alegeti metoda de plata. Ulterior plasarii comenzii vizate, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs.

9.3. Taxe suplimentare

În funcție de locația clientului și valoarea comenzii, SC CENTRUL de CERCETARE al ALIMENTELOR FUNTIONALE AIVIA SRL poate percepe o taxa pentru transport din partea clientului. De asemenea, atunci cand este cazul, clientul trebuie să platească taxa de ramburs serviciului de curierat folosit pentru livrarea produselor.

9.4. Oferte si coduri de reducere

Ofertele si codurile de reducere nu se cumuleaza. Codurile de reducere nu functioneaza asupra produselor promotionale (precum pachetele promotionale ori alte posibile produse promotionale) Pentru comenzile care depășesc un anumit prag valoric costul de livrare este gratuit. 

10. Livrarea produselor

Ambalajul. In functie de marimea coletului si temperatura ambianta pe perioada transportului cu compania de curierat, ambalajul poate sa fie format fie dintr-o cutie de carton reciclat (in perioada rece a anului), respectiv pe perioada calda a anului dintr-un ambalaj ce are functia izoterma (termoizolator), un ansamblu format din 2 cutii de carton reclicat termoizolante, etanse (cu 2+1+2 straturi de aer), cu o grosime totala a peretelui ambalajului de 30-48 mm. Vor fi insotite de 1-2 acumulatori de gheata de 1 kg in functie de temperatura pe perioada transportului cu curierul. Astfel daca temperatura MEDIE din Romania in ziua transportului este mai mare de 10 grade Celsius coletul va fi timis in ambalajul IZOTERM (cu acumulator de gheata). Harta cu valorile de temperatura sunt preluate de pe site-ul Administratiei Nationale de Metrologie din Romania: https://www.meteoromania.ro/images/clima/temperatura_orara_ieri.png

Conform standardelor de firma, produsele isi pastrează valabilitatea timp de 36 de ore de la expedierea coletului (ora 15), in conditiile in care temperatura din interiorul coletului va fi sub 24 grade Celsius. In momentul primirii coletului clientul trebuie sa scoata produsele din ambalaj si sa le depoziteze conform specificatiilor etichetei intre 2-8 grade Celsius. In caz ca receptia coletului depaseste 24 de ore, aveti posibilitatea de a refuza ridicarea coletului, fapt ce implica automat rambursarea baniilor in contul Dvs.

Pentru comenzile care depasesc un anumit prag valoric costul de livrare este gratuit. Pe interfata site-ului se va regasi tot timpul informatia cu privire la suma care trebuie depasita pentru ca transportul sa fie gratuit. Toate comenzile plasate incepand cu joi dupa ora 12:00 vor fi livrate luni. Programul de livrare al produselor poate suferi modificari in cadrul anumitor perioade din an precum sarbatorile (zilele oficiale libere) si Black Friday.

Livrarea produselor comandate se realizeaza prin una din companiile de curierat national la adresa indicata de cumparator, doar pe teritoriul României.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata coletului si produselor continute, revine companiei de curierat sau transportatorului, conform legislatiei in vigoare.

compania de curierat este responsabila pentru predarea intacta a coletelor sau paletului expediat. In cazul in care constatati lipsuri sau/si surplusuri in continutul coletului, va rugam sa ne contactati pentru rezolvarea situatiei pe adresa de email vanzari@aivia.com.

Termenul de livrare este de 24-48h, socotit de la data preluarii de catre compania de curierat (in general ora 15) a comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra, cum ar fi gradul de solicitare al companiilor de curierat in anumite perioade din an (de ex., in perioada sarbatorilor, Black Friday etc.) sau intarzieri datorate conditiilor meteorologice nefavorabile, grevelor in cadrul companiilor de curierat ori oricaror alte situatii in afara culpei.

11. Returnarea produselor

Valoarea maxima a obligatiilor SC CENTRUL de CERCETARE al ALIMENTELOR FUNTIONALE AIVIA SRL. fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv. In caz ca nu primiti coletul in 24 de ore, puteti refuza ridicarea coletului si vi se vor rambursa banii. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, SC CENTRUL de CERCETARE al ALIMENTELOR FUNTIONALE AIVIA SRL. nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor. 

12. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Aivia isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Aivia, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Aivia, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale Aivia.

Aivia are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. Aivia nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. Aivia are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

13. Forta Majora

Aivia, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre Aivia nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Aivia. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Aivia, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Aivia, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

14. Publicitatea

Aivia poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Aivia si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

15. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

Aivia respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

16. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul Aivia sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile Aivia se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Aivia. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Arad.

17. Prezentarea ofertei

Aivia isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul Aivia, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul Aivia au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. 

Inregistreaza-te pentru a avea parte de Noutatile si Ofertele Speciale Aivia!

Te poti dezabona in orice moment. Pentru aceasta te rugam sa folosesti informatiile noastre de contact din nota legala.

Cosul meu

Inapoi la magazin

Cosul este gol.

 

Cont

Nu ai un cont Aivia?
INREGISTRARE
4