Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea si navigarea ulterioara pe acest site, accepti Politica noastra de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului. Informatii detaliate despre utilizarea cookie-urilor de pe aivia.ro sunt disponibile facand click aici.

close
Ne găsiți și în CORA, Carrefour, Mega Image, Freshful by eMAG

Livrare prin curierat

Transportul se realizeaza prin serviciul de curierat rapid al firmei GLS, avand acoperire nationala, cu sedii in fiecare judet.
Marfa va fi livrata la adresa specificata de catre un agent GLS din judetul tau.
Curierul GLS este responsabil pentru predarea intacta a coletelor sau paletului trimis de noi. In cazul in care constati lipsuri sau/si surplusuri in continutul coletului, te rugam sa ne contactezi pentru rezolvarea situatiei pe adresa de email comenzi@aivia.ro

Termenul de livrare

Curierii ridica expedierile in jurul orei 14:00 de la fabrica noastra. Coletele ajung la destinatie in functie de ziua in care a fost plasata comanda. Termenul de livrare este intre 1 si 4 zile calendaristice. 

Plata marfii

Contravaloarea marfii se plateste cu cardul la plasarea comenzii, sau la curier prin numerar in cazul in care la plasarea comenzii ati selectat plata ramburs. Agentul va emite o chitanta, pe care o veti putea atasa facturii emise de noi. Daca la confirmarea comenzii se stabileste un cost al transportului, aceasta va fi prezent pe factura emisa de noi.

Costul transportului

In costul transportului este inclusa si taxa de ambalare intr-una sau in doua cutii de carton, pentru pastrarea produsului in conditii termice cat mai bune pe intreaga perioada a transportului.

Comenzi intre 0 si 79,99 lei, transportul costa 21 lei + TVA.
Comenzi peste 80 lei, transportul este GRATUIT.
La selectarea optiunii de plata ramburs, se adauga costul rambursului de 3 lei + TVA.

Cosul meu

Inapoi la magazin

Cosul este gol.

 

Cont

Nu ai un cont Aivia?
INREGISTRARE
4