Ne găsiți și în Kaufland, Carrefour, Mega Image, CORA, Freshful by eMAG
flagroflaguk

 

Livrare prin curierat.

Livrarea produselor comandate se realizeaza prin una din companiile de curierat national la adresa indicata de cumparator, doar pe teritoriul României.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata coletului si produselor continute, revine companiei de curierat sau transportatorului, conform legislatiei in vigoare.

Compania de curierat este responsabila pentru predarea intacta a coletelor sau paletului expediat. In cazul in care constatati lipsuri sau/si surplusuri in continutul coletului, va rugam sa ne contactati pentru rezolvarea situatiei pe adresa de email vanzari@aivia.com.

Ambalajul.

In functie de marimea coletului si temperatura ambianta pe perioada transportului cu compania de curierat, ambalajul poate sa fie format fie dintr-o cutie de carton reciclat (in perioada rece a anului), respectiv pe perioada calda a anului dintr-un ambalaj ce are functia izoterma (termoizolator), un ansamblu format din 2 cutii de carton reclicat termoizolante, etanse (cu 2+1+2 straturi de aer), cu o grosime totala a peretelui ambalajului de 30-48 mm. Vor fi insotite de 1-2 acumulatori de gheata de 1 kg in functie de temperatura pe perioada transportului cu curierul. Astfel daca temperatura MEDIE din Romania in ziua transportului este mai mare de 10 grade Celsius coletul va fi timis in ambalajul IZOTERM (cu acumulator de gheata). Harta cu valorile de temperatura sunt preluate de pe site-ul Administratiei Nationale de Metrologie din Romania: https://www.meteoromania.ro/images/clima/temperatura_orara_ieri.png

Conform standardelor de firma, produsele isi pastrează valabilitatea timp de 36 de ore de la expedierea coletului (ora 15), in conditiile in care temperatura din interiorul coletului va fi sub 24 grade Celsius. In momentul primirii coletului clientul trebuie sa scoata produsele din ambalaj si sa le depoziteze conform specificatiilor etichetei intre 2-8 grade Celsius. In caz ca receptia coletului depaseste 24 de ore, aveti posibilitatea de a refuza ridicarea coletului, fapt ce implica automat rambursarea baniilor in contul Dvs.

Termenul de livrare 

Toate comenzile plasate incepand cu joi dupa ora 12:00 vor fi livrate luni. Programul de livrare al produselor poate suferi modificari in cadrul anumitor perioade din an.

Termenul de livrare este de 24-48h, socotit de la data preluarii de catre compania de curierat (in general ora 15) a comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra, cum ar fi gradul de solicitare al companiilor de curierat in anumite perioade din an (de ex., in perioada sarbatorilor, Black Friday etc.) sau intarzieri datorate conditiilor meteorologice nefavorabile, grevelor in cadrul companiilor de curierat ori oricaror alte situatii in afara culpei.

Plata marfii

Contravaloarea marfii se plateste cu cardul la plasarea comenzii, sau la curier prin numerar in cazul in care la plasarea comenzii ati selectat plata ramburs. Agentul va emite o chitanta, pe care o veti putea atasa facturii emise de noi. Daca la confirmarea comenzii se stabileste un cost al transportului, aceasta va fi prezent pe factura emisa de noi.

Costul transportului

În funcție de locația clientului și valoarea comenzii, SC CENTRUL de CERCETARE al ALIMENTELOR FUNTIONALE AIVIA SRL poate percepe o taxa pentru transport din partea clientului. De asemenea, atunci cand este cazul, clientul trebuie să platească taxa de ramburs serviciului de curierat folosit pentru livrarea produselor. La selectare optiunii de plata ramburs, se adauga costul rambursului de 3 lei + TVA.

Pentru comenzile care depasesc un anumit prag valoric costul de livrare este gratuit. Pe interfata site-ului se va regasi tot timpul informatia cu privire la suma care trebuie depasita pentru ca transportul sa fie gratuit.

Comenzi intre 0 si 119,99 lei, transportul costa 21 lei + TVA.

Comenzi peste 130 lei, transportul este GRATUIT.

La selectarea optiunii de plata ramburs, se adauga costul rambursului de 3 lei + TVA.

Inregistreaza-te pentru a avea parte de Noutatile si Ofertele Speciale Aivia!

Te poti dezabona in orice moment. Pentru aceasta te rugam sa folosesti informatiile noastre de contact din nota legala.

Cosul meu

Inapoi la magazin

Cosul este gol.

 

Cont

Nu ai un cont Aivia?
INREGISTRARE
4