Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea si navigarea ulterioara pe acest site, accepti Politica noastra de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului. Informatii detaliate despre utilizarea cookie-urilor de pe aivia.ro sunt disponibile facand click aici.

close
Ne găsiți și în Kaufland, Carrefour, Mega Image, CORA, Freshful by eMAG

Conditii generale.

Conform legislatiei in vigoare (OUG 34/2014 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta - art.12, pct. a) si Directiva 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta - art. 3, pct. (2), primul paragraf, contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliul consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul de munca prin distribuitori stabili, nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite, acestea NU mai pot fi returnate.

Daca aveti o problema cu un produs comandat de la noi va rugam sa sunati la Departamentul de Vanzari - 0755.122.388, sau sa ne trimiteti un e-mail la adresa vanzari@aivia.ro.

Cosul meu

Inapoi la magazin

Cosul este gol.

 

Cont

Nu ai un cont Aivia?
INREGISTRARE
4