Ne găsiți și în Kaufland, Carrefour, Mega Image, Freshful by eMAG
flagroflaguk
Lasagna Vegana

Ingrediente pentru 2-4 persoane.

Ingrediente pentru Sosul de Roșii:

  • ½ salam vegan intens afumat picant AIVIA
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 1 ceapă albă, tocată
  • 4 căței de usturoi, tocați mărunt
  • 350 g ciuperci brune
  • 2 lingurițe de plante uscate mixte (busuioc, oregano, cimbru)
  • 6 roșii decojite, tocate
  • Sare și piper, după gust

Pentru Lasagna:

  • 250 g foi de lasagna
  • 250 g felii de mozzarella vegana

Procedeu culinar:

1. Într-o tigaie, adăugați pe rând ceapa, usturoiul, sarea, piperul, ciupercile, roșiile decojite tocate și ierburile. Amestecați pentru câteva minute.
2. Adăugați salamul AIVIA și gătiți timp de aproximativ 10 minute până compoziția se reduce și se îngroașă.
3. Preîncălziți cuptorul la 200°C.
4. Pregătiți foile de lasagna conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
5. Construiți lasagna din straturi de foi, sosul de roșii cu salam AIVIA și felii de mozzarella vegana. Repetați până la ultimul strat de foi de lasagna.
6. Neteeziți restul de sos deasupra. Dacă doriți, adăugați niște brânză vegană sau parmezan vegan ras.

Lăsați la cuptor timp de 20 de minute.

Poftă bună!

Inregistreaza-te pentru a avea parte de Noutatile si Ofertele Speciale Aivia!

Te poti dezabona in orice moment. Pentru aceasta te rugam sa folosesti informatiile noastre de contact din nota legala.

Cosul meu

Inapoi la magazin

Cosul este gol.

 

Cont

Nu ai un cont Aivia?
INREGISTRARE
4