- Retete vegane
- 1 aprecieri
- 4653 vizualizari

Ingrediente pentru Sos:
- 200 grame caju înmuiat
- 100 ml lapte vegetal
- ½ legătură pătrunjel
- Zeama de la o jumătate de lămâie
- Sare și piper, după gust
- Usturoi (opțional)
Ingrediente pentru Wrap:
- 2 lipii
- ½ sunca vegană Gyros intens afumată AIVIA
- ½ castravete
- 6 roșii cherry
- Salată verde
- 1 ceapă roșie
Procedeu culinar:
1. Pentru sos, amestecăm într-un blender toate ingredientele până când obținem o pastă cremoasă, cu consistența unei smântâni. Poți adăuga usturoi, opțional, pentru un gust mai intens.
2. Sunca vegană AIVIA se taie felii și se rumenește ușor într-o tigaie.
3. Pe lipiile întinse, adăugăm în straturi sunca vegană chili, salata verde, castravetele, ceapa și roșiile tăiate felii.
4. La final, adăugăm sosul și rulăm wrap-ul.
Sfat: Folosiți cantități mici pentru a putea rula wrap-ul fără probleme.
Poftă bună!